“Nadejda” Günlük Merkezinin 30 sakini bugün “Teklas” Otomotiv Endüstrisi Kauçuk Ürünleri Fabrikasını ziyaret etti.
Konuklar daha fabrika girişinde çalışanlar tarafından karşılandı ve hep birlikte fabrikanın bir bölümünü gezdiler. nadejda-gunluk-merkezi-sakinleri-teklasÜretim sürecini görme, çalışanlarla konuşma imkanını buldurlar, daha sonra da özel hazırlanmış ikramlarla hep birlikte vakit geçirdiler. Merkez engellileri için hediyeler de hazırlanmıştı. Bu ziyaret her iki taraf için de ilk değildi.

“Nadejda” Günlük Merkezi Müdürü Hafize Mustafa’nın belirttiklerine göre, “Teklas” çalışanları merkezi birçok kez ziyaret etmiş, onlarla her karşılaşma heyecan dolu olmuştur.

Sayın Mustafa: “Bugünkü fabrika ziyaretimiz, hizmetlerimizden yararlana engellilerimiz için bir şenliktir, çünkü merkez dışına her çıkışımız heyecan dolu oluyor, bu da terapimizin bir parçasıdır” dedi. Fabrika yöneticilerine de teşekkürlerini dile getirerek merkezdeki engelliler tarafından hazırlanan bir panoyu “Teklas Bulgaria” AŞ Müdürü Metin Denis’e hediye etti.

Sayın Metin Denis de böyle inisiyatiflerin şirketleri için yabancı olmadığını dile getirdi. Fabrikada birçok kez bağış kampanyaları, şirket içi sosyal yardımlar organize edilmiş, amaç ise sadece fabrika yönetimi değil, çalışanları tarafından da topluma karşı sorumluluk yaratmak olmuştur.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar