Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun himayelerinde Kocaeli’nde bu yıl 3. gerçekleşen Rumeli ve Balkan Buluşması’na katılan Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Şehit; gerçekleşen istişare toplantısında Sakarya’daki Rumeli ve Balkanlarla ilgili bilgi verdi

Çavuşoğlu, Şehit’e yakın ilgi göstermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Kocaeli’nde 43 farklı Rumeli ve Balkan Derneği ortaklığında The Mess Otel’de düzenlenen 3. Rumeli ve Balkan Buluşması’na beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte katılan Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Şehit; Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na desteklerinden ve davetinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ile de görüşen Mehmet Şehit; derneklerine göstermiş olduğu yakın ilgisinden dolayı Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun Danışmanı ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Başkanı Taner Mustafaoğlu’na da kahve fincanı hediye etti.

Programda; Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Vekili Ethem Feratoğu, Teşkilatlandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Faik Kanca, Genel Sekreter Ernur Toç, Gençlik Kolları Başkanı Ali Kanca ve Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Selamet, Musa Şengöz ve Hüseyin Yaşar yer alırken, Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği büyük ilgi gördü.

 

Haberler.com

 

 

Reklamlar