Dr.Halide ÜMİTFER

Sayın soydaşlarımız,  30 Mart 2014 Pazar günü, yerel seçimlerinde, seçmen kütüklerinde ismi olan hepinizi oyunuzu Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti’ye vermeye davet ediyoruz.

Çağrımız, 100 yıllık seçme ve seçilme geleneği olan, Türk demokrasi tarihinde halkla kaynaşmış ilk yönetim ve adalet biçimi olarak gerçekleşen, başka bir elle tutulur örnek olmadığına dayanır. Bu seçimlerde, bütün Türkiye’de, AK Parti’den daha birikimli ve deneyimli, daha iyi örgütlenmiş ve daha iyi yönetebilen, güvenilir bir politik güç olmadığı ortadadır.

Aranızda, “bir değişsinler, demokrasi icabıdır, şu CHP veya MHP de görev alsın,” deyenler olduğunu biliyoruz. Demokrasi, saklambaç oyunu değildir. Şu dönemde sevgi duyduğunuz bu iki partinin yerel erki ele geçirmesi, Türkiye’mizin içine kapanıp yeniden yerinde saymaya başlaması anlamına gelir. Bilirsiniz, meşrutiyet, egemenlik, cumhuriyet fikir ve gücü, büyük önder M.K. Atatürk’ün kendisi, hep bizden, bizim Rumeli’den geldi. Osmanlıyı Cumhuriyete dönüştüren ana motor bizim insanımızdı. Cumhuriyeti bir asırlık birikimle yeni daha yüksek bir aşamaya taşıma ise, artık yalnız bazı bölgesel güçlere değil, Türk ulusunda daha geniş tabana görev oldu. Bu bakıma,  Türkiye’yi daha bütünsel, her açıdan daha demokratik, herkes için daha adil bir Cumhuriyete taşıma şerefi de, son 10 yılda modern Türkiye tarihini dünyayı imrendirecek şekilde yazan AK Partiye, sizlere, hepimize nasip oluyor.

Yönetim güçleri ebedi değildir. Ağaç yerden kalkıp davransın, taçlanıp yayılsın diye alt dallar kesilir, doğaldır. Her açıdan baktığımızda, AK Parti halkı kucaklamış, herkese yakın ve herkese el uzatan bir yapılanmadır.

Son dönemde içindeki Pensilvanya kurdunu da söküp attı. Halka hizmet yolunda yeni atılımlara şahlandı.

Yükselirken görev üstlenme, kavak ağıcı gibi boş dallarla boy atma anlamına gelmez.

AK Parti inkişaf ederken kafesin sorumluluk, güven ve meyvelerle dolduğunu gördük. Olmayan yerden çalınmaz ve eli boş sadaka bile veremez. Atatürk’ün 20 milyon bıraktığı Türkiye’miz 80 milyon oldu. Çadırda barınanlar gökdelenlere doldu. Biz göçmenler ev bark, iş güç sahibi olduk. Çocuklarımız tüm okullara serbesçe gitmiyor mu? Herkesin bir beklentisi vardır. Bize uzanan en yakın el AK Parti’nin her zaman dolu sıcak elidir. Hepimiz hepimiz için daha değişik bir yerel yönetim hak ettiğimizi görüyoruz. Seçeceğiniz adaylar bizim kendi insanlarımızdır. Basın açıklamasında da söylediğimiz gibi biz hepimiz OSMANLI BAKİYESİYİZ,

İnanınız! Atatürk sağ olsa, halkın önüne çıkar ve AK Parti benim partim, oyunuzu ona verin, derdi.

Burada ORHUN ABİDELERİNİ AYA KALDIRANI DEĞİ, ORTADOĞU, ORTAASYA’YA, AFRİKAYA, KAVKASLARA, BALKANLARA BU HÜKÜMETİN YAPTIĞI YATIRIMLARDAN BAHSETMİYORUM, BEN SADECE BULGARİSTAN’A YAPILAN YATIRIMLARI GÖRÜYOR VE KENDİLERİNİ TAKTİR EDİYORUM.

Şunları göremeyecek kadar kör olmak bize yakışmaz.

Ey, anti-emperyalizme sevdalı kardeşlerim. Pensilvanya kurdunu denize döktük. Bundan büyük anti-emperyalizm mi olur!

Ey anti-terörist kardeşlerim!

PKK teröristlerine bu hükümet silah bıraktırdı. Bundan büyük anti-terörizm mi olur.

Ey bölgesel politikacılar. Türkiye İsrail’e teslim oldu dediniz. İlk defa İsrail Ankara’dan özür diliyor. Bundan büyük zafer mi olur!

Ey, oy vermede nereye oy vereceğini düşünen kardeşlerim. Ey, oyunu kime vereceğinde kararsız kardeşim. Ey, oy vermesem de bir şey olmaz deyen kardeşim.

Bir oy bir kaderdir. Türkiye’nin bütün oyları tüm halkımızın kaderidir.

Oyunu AK Partiye ver ve kaderimizi ak pak yap, güzel kardeşim!

Seçim zaferiniz Türkiye’ye ve Türk Dünyasına Kutlu olsun.

Reklamlar