Edirne Gönüllüleri DerneğŸi’nin üyeleri, yılbaşŸı hediyesi olarak ev yapımı 5 bin kurabiyeyi Yunanistan ve Bulgaristan’dan gelen misafirlere ve Edirnelilere ikram etti.

Dernek üyeleri hasır sepetler içerisine yerleşŸtirdikleri “kardan adama”, “kalp” ve “çiçek” şŸeklindeki kurabiyeleri kentin çeşŸitli yerlerinde dağŸıttı.
Edirne’ye alışŸverişŸ yapmaya gelen Bulgar ve Yunan turistler de Saraçlar Caddesi’nde dernek üyelerince ikram edilen kurabiyelerden memnuniyet duydu.
Dernek üyeleri kar yağŸışŸına rağŸmen evde hazırladıkları 5 bin kurabiyeyi vatandaşŸlara ikram etti ve yeniyılını kutladı.
Edirne Gönüllüleri DerneğŸi DerneğŸi BaşŸkanı ve SağŸlık Bakanı DanışŸmanı Tuna Bekleviç, AA muhabirine yaptığŸı açkılamada, vatandaşŸların her zaman yanlarında olduklarını ancak özel günlerde hatırlanmanın güzel bir duygu olduğŸunu söyledi.

 

DerneğŸin uluslararası çalışŸmalar yaptığŸını anlatan Bekleviç, tüm insanlığŸın yeni yılını kutladı.
Dernek üyesi Yasemin Kurt da yaklaşŸık bir haftadır evde hazırladıkları 5 bin kurabiyeyi vatandaşŸlara yeniyıl hediyesi olarak dağŸıttıklarını söyledi.

 

Amaçlarının insanlar arasındaki yardımlaşŸma duygusunu artırmak olduğŸunu belirten Kurt, “İnsanlar arasındaki hediyeleşŸmeyi hatırlatmak güzeldir. VatandaşŸlarımıza bu vesileyle sağŸlık, mutluluk ve huzur diledik” diye konuşŸtu.

Reklamlar