Ünlü pop-folk müzik sanatçısı Azis, “Mestanlı Daima Kalbimde” başlığı altında düzenlenen bir haftalık 10. Dünya Mestanlılar Buluşması programı kapsamında Momçilgrad (Mestanlı) kasabasında konser verecek.

Bulgar pop folk müziğin yıldızı, en yeni parçalarını 27 Temmuz 2019 tarihinde Momçilgrad’da vereceği konserde tanıtacak. Konser, Momçilgrad Belediyesi tarafından temmuz ayının son haftasında düzenlenen Dünya Mestanlılar Buluşması programı kapsamında sunulacak.

Bu, Azis’in Momçilgrad’da vereceği ilk konseri olacak ve sanatçı buradaki hayranlarıyla buluşacağı için heyecanını gizlemiyor.

Momçilgrad Belediye Başkanı Sunay Hasan,” Muhteşem bir gösteriye tanık olacağımıza eminim. Bu yılki geleneksel Mestanlılar Buluşması’na yurdun çeşitli yerlerinde ve yurt dışında yaşayan daha fazla katılmasını hemşehrimizin bekliyorum” diye kaydetti. Belediye Başkanı, 10. Dünya Mestanlılar Buluşması programının düzenleneceği haftanın her yaş grubuna ve zevke hitap eden kültürel etkinliklerle dolu olacağını sözlerine ekledi.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar