Momçilgrad (Mestanlı) Belediye Başkanı Sunay Hasan, sonbaharda yapılacak yerel seçimlerden önce Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Momçilgrad İlçe Yönetim Kurulu’nun ilk geniş katılımlı toplantısında ikinci dönem için Belediye Başkanı adayı olacağını açıkladı.

Sunay Hasan, toplantıda yaptığı konuşmada şunları belirtti: ”Ekibimiz, son dört yılda toplumsal hayatın tüm alanlarında çok iyi sonuçlar gösterdi. Çoğu yerleşim yerindeki altyapı sorunlarını başarıyla çözdük. Yaşlıların ve engelli insanların yararlandığı bir dizi sosyal proje hayata geçirdik. Eğitim, kültür ve spor alanlarında birçok başarıya imza attık. Görev süremin sonunda ekibimizin yaptığı çalışmaların Momçilgrad ilçesinin her bir sakinine ulaştığını söyleyebilirim. İş dünyasına yönelik politikamız sayesinde bölgede bir dizi yatırım yapıldı ve yeni işyerleri açıldı. Tüm bunlar ekibimle birlikte halkın yararına fikirler üretmeye devam edeceğimiz ikinci bir başarılı döneme imza atmam için tekrar seçmenlerin desteğini talep etmemin nedenidir”.

Belediye Başkanı, yeniden Belediye Başkanı seçildiği takdirde küçük ve büyük yerleşim birimleri arasındaki dengesizliğin üstesinden gelmeye yönelik politikasına devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Sunay Hasan,”Biz insanların taleplerini dinlemeye açığız ve onların sorunlarına karşı duyarlıyız. Ekibimizin amacı, Momçilgrad ve ilçedeki diğer yerleşim yerlerini yaşamak için daha iyi bir yer haline getirmektir” diye kaydetti.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar