BGSAM

Tarih: 29 Ocak 2017

26 Mart 2017 erken seçim boğuşmasında ilk siyasi demeçler.

Her gün bir adım yaklaştığımız 26 Mart erken meclis seçimleriyle ilgili demeç veren Sorumluluk, Tolerans ve Özgürlüklerimiz için Demokratlar Partisi, kısa adı DOST genel Başkanı Lütfi Mestan iletişim ortamında yaptığı açıklamada  “Bu seçimler siyasi fikirlerle siyasi terörün çatışması olacaktır” dedi.

DOST partisinin daha ilk meclis seçimlerinde % 4 olan seçim barajını aşarak meclise gireceğini vurgularken, Pleven DOST Partisi İl Teşkilatı Kuruluş Konferansında,  partisinin önümüzdeki genel seçimde alacağı oyların sosyolojik araştırma sonuçlarından çok farklı olacağını belirtti.

Bulgar Telgraf Ajansı haberinde, DOST parti yönetiminin halkla dolaysız temaslarının ve geniş halk kitlelerinde başlayan yeni büyük hareketlenmenin çok farklı sonuçlar vereceğine önemle işaret ediliyor.

Mestan konferansta yaptığı konuşmada, seçimlerde DOST partisinin taşıyıcısı olduğu yeni halkı kucaklayan misyonla politik baskıların ve işten atma tehditlerinin yüzleşip çarpışacağını belirtti.

DOST partisi Genel Başkanı’nın vurguladığı üzere, Martta yapılacak seçimlerde politik idelerle politik terör, baskılar, tehditler ve oy satın alma tuzakları çarpışacaktır.

Bu seçimlerde DOST partisine karşı mücadele edenler, son 27 yılda davalarından vazgeçen, soysuzlaşan, halka ihanet eden ve siyasi sınıfın partisine dönüşenler arasında olacaktır dedikten sonra, seçimlere bir seçim ortaklığı kurup birlikte katılmak için diğer partilerle görüşmeler yürüttüklerini de açıkladılar. O, Bulgar demokrasisini oligarşi kelepçelerinden ve rüşvet çemberlerinden kurtarmak isteyenlerin hepsi için sonuna kadar açık olduğunu ve seçimlere birlikte katılma görüşmelerinin henüz sonuçlanmadığını açıkladı.

Reklamlar