1358527117-nikolay-dimitrovPTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Kasımpaşa’dan Bulgar futbolcu Nikolay Dimitrov’u transfer etti. Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar yaptığı açıklamada, 2. devrede takımı güçlendirmek için transfer çalışmasını sürdürdüklerini söyledi.

Teknik Direktör Besim Durmuş’un raporu doğrultusunda 6 futbolcu transfer ettiklerini belirten Kar, ”Özellikle forvette yabancı bir oyuncu almak için çalışmalarımızı sürdürdük. Ancak yabancı kontenjanımız dolu olduğu için Emmanuel Mazuwa Nsumbu’nun kendisine takım bulması için zaman tanıdık. Kendisine takım bulamayınca bugün kendisi ile görüşerek karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fes ettik. Yabancı kontenjanımız boşalır boşalmaz Kasımpaşa’da oynayan Bulgar futbolcu Nikolay Dimitrov ile prensip anlaşmasına vararak kendisini resmi imza atması için Samsun’a davet ettik. Resmi sözleşmeyi imzalatır imzalatmaz deplasmanda pazar günü oynayacağımız maç için Kütahya’ya gönderdik” diye konuştu.

Kar, Tavşanlı Linyitspor maçında teknik direktör Durmuş’un 18 kişilik maç kadrosuna dahil ederek oynatabileceğini sözlerine ekledi.

Bu arada Samsunspor, Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarına Antalya Tinatik Otel’de devam etti. Teknik Direktör Besim Durmuş yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu ve kültür fizik hareketleri yaptı. İdman taktik ağırlı çalışmayla son buldu.

Karadeniz ekibinin idmanın ardından pazar günü oynayacağı maç için Kütahya’ya otobüsle hareket ettiği bildirildi.

Reklamlar