Okan Üniversitesi öğrencisi Tunahan Emre, Roger Waters’ı fotoğraflamak için İstanbul’dan Sofya’ya bisikletiyle 623 kilometre pedalladı. Kimine göre; “Bir konser için delilik.” Tunahan’a göre çok normal.

tunahan-roger-waters“Tüm Türkiye bisikletle Bulgaristan’a gittiğimi biliyor ama annem bilmiyor. Bilse kalp krizi geçirirdi heralde” diyen Tunahan, şimdi ise Avrupa’ya pedallamak için rotolar üzerinde çalışıyor. Tunahan Emre Bilgin Okan Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği 1. Sınıf öğrencisi. Kendisini pek normal görmüyor. Çünkü “Kafam hep özgür olmalı” diyor. Bisikletle ilkokul birinci sınıfta tanışmış. Sonrasında şehir içi ulaşım aracı olarak kullanmaya başlamış. Bu güne gelişini: “Kayış bende geçen sene Bosna Hersek, Hırvatistan turu yaparken koptu” diye anlatıyor.

NASIL KOPTU BU KAYIŞ….

Tunahan’ın en büyük şikayeti, Etiler’deki evi ile Kurtköy’deki okulu arasındaki uzun yol. “Etiler- Kurtköy arasını düşünün. Nasıl zul geliyor insana. Bu yolu sevimlileştirmek için bisikletle gideyim dedim bu seferde bisikletimi kampüse sokmadılar. Bir organizasyonu fotoğraflamak için Bosna Hersek-Hirvatistan turu yaptığımız sırada dönüş biletimi 10 gün sonrasına aldım. Amacım bisiketle turlamaktı. Dubrovnik, Saraybosna… derken bir haftada 750 kilometre turlamışım. İşte kayış böyle koptu.”

 

Gülhan ÇALIŞKAN – Hürriyet
Reklamlar