Müslümanların en büyük bayramı olan Kurban Bayramı münasebetiyle Kırcaali Ömer Lütfi Kültür Derneği, 14 Ekim 2013 tarihinde Belediye Kültür Merkezi’nde saat 18.00’de başlayacak büyük bir konser sunacak. omer-lutfi-derneginden-kurban-bayrami-konseri
Konser ücretsiz ve Kırcaali Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilmektedir. Konserde Yüksel Esen yönetmenliğindeki Kırcaali Folklor Ekibi, Kadriye Latifova Çocuk Folklor Grubu ve Sebahat Ahmet’in yönetmenliğindeki Sürpriz Modern Dans Grubu sahne alacak. Aynı gece derneğin solistleri Dilek Mustafa, Cansu İsmail, Mert Hüseyin, Duygu Ali ve Behiye Ahmed Kırcaalili sevenleriyle buluşacaklar.

Konserde özel konuk solist olarak ünlü Rumeli ses sanatçısı Mümin Karagöz sahneye çıkacak.

Yüksel Esen, Folklor Ekibinin Kurban Bayramına özel olarak iki yeni halk oyunu hazırladığını bildirdi. Kırcaali Türk Folklor Ekibi’nin Zeybek ve Trakya oyunlarını, Kadriye Latifova Çocuk Grubu’nun ise yeni bir Rumeli halkoyunu tanıtacağı belli oldu.

Etkinliğe T. C. Filibe Başkonsolosu Şener Cebeci, Kırcaali iline bağlı ilçe belediye başkanları sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katılması bekleniyor.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar