Mestanlı ve Yöresi Kültür Dayanışma Derneği’nin bu yılki geleneksel iftar yemeği merhum Naim Süleymanoğlu’nun adını taşıyan yeni Mestanlı Kültür Evi’nde gerçekleştirildi.

Ata Bulvarı üzerinde yapılan Mestanlı Kültür Evi, ilk etkinliğine evsahipliği yaptı. Mestanlı ve Yöresi Kültür Dayanışma Derneği’nin geleneksel iftar yemeğine dernek yönetim kurulu üyeleri ile aileleri, sivil toplum örgütleri başkanları katıldı. Kuran’ı Kerim ve dualarla başlayan yemekte konuşan Dernek Başkanı Hasan Öztürk, Bursa’da oldukları kadar da kalplerinin Mestanlı’da attığını söyledi. Ramazan ayının tüm Türk ve İslam alemine bereket ve huzurunu getirmesini dileyen Öztürk, Mestanlı ve köylerinde yaşayan 1250 aileye erzak yardımının bu yılda yapıldığını ve yine mübarek Kadir gecesi de Mestanlı’da 3000 aileye iftar vereceklerini de belirtti.

Mestanlı ve Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binalarında gerçekleşen iftar yemeğine Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Mihrimah Kocabıyık, CHP Milletvekili Adayı Prof.Dr.Yüksel Özkan ile İYİ Parti milletvekili Adayı Sami Bilge’de katıldı.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar