Çernooçene Zname na Mira ve Minzuhar (Kalfalar) Zora anaokullarından minikler, 1 Haziran Dünya Çocuklar Günü ve okul öncesi çocuk gruplarının 1.sınıfa uğurlanması münasebetiyle düzenlenen kutlamada veli ve misafirlerin bol alkışlarını aldılar.

cernoocene-minikleriMinikler, şiir okuyup, dans oynadılar, şarkı söylediler. Çernooçene Probuda 1952 Toplum Merkezi salonunda yapılan kutlama çok duygulu ve neşeli anlar yaşattı. Bu biraz da çok çiçek ve sevgiyle süslenen salondan kaynaklandı. Zname na Mira Anaokulu’ndan çocukların sunduğu Elmaz Apti’nin düzenlemesiyle Efeler dansı büyük ilgi çekti.

Zora Anaokulu’ndan çocuklar da öğretmenleri Gülten Rasim yönetmenliğinde hazırlanan Martı dansıyla izleyicilerin hakkıyla alkışlarını kazandılar.

Çernooçene Belediye Başkanı Aydın Osman konuşmasında iki anaokulundaki öğretmenlerin büyük emek ve sevgiyle oyun ve dinlenme koşulları sunulan çocukları yetiştirdiklerini vurguladı.

İki anaokulun da müdürü Elmaz Apti, Çernooçene Belediyesi yönetimine verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu ve önümüzdeki eğitim-öğretim yılında 1.sınıfa gidecek çocuklara başarılar diledi.

Minikler, velilere anaokullarında geçen günlerden hatıra olarak kalacak mutlu tebessümlerle dolu resim albümleriyle sürpriz yaptılar.

Zname na Mira Anaokulu’ndan birkaç ay sonra 1.sınıfa gidecek 30 çocuğa okul çantası hediye edildi. Kalan diğer çocuklar tatlı ürünlerle sevindirildi.

Zname na Mira Anaokulu’nda profesyonel öğretmen kadrosu, yeterlilik derecesine sahip hemşireler ve yardımcı öğretmenlerden oluşan bir ekip 126’dan fazla çocuğa bakıp eğitiyorlar. Bu anaokulu Çernooçene Belediyesi’nde okul öncesi eğitim kurumları arasında hakkıyla kendi yerini kazanmış geleneklere ve prestije sahiptir.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar