Momçilgrad (Mestanlı) Belediyesi, İdari Kapasite Programı gereğince gerçekleştirdiği bir proje kapsamında belediye yapısını optimize edip çalışanlarının verimliliğini arttıracak. Projenin toplam tutarı 82 798,69 leva, önümüzdeki yıl ağustos ayında sona ermesi gerekir. mestanli-belediyesi-yapisini-iyilestiriyor

Uzmanlar, Momçilgrad Belediyesi’nin yapısını ve faaliyetini düzenleyen kanunları inceleyecekler. Mevcut süreçlerin durumuna ilişkin kapsamlı analiz sonucunda iş süreçlerinin optimizasyonuyla ilgili Belediyenin teşkilatsal yapısında değişiklikler yapılması üzere tedbirler hazırlanacak.

Proje esnasında hedeflenen amaçlara yönelik somut faaliyetler öngörülüyor. Projeyle Belediye yönetiminin yapısının optimize edilmesi, verimliliğin ve etkinliğin arttırılması için iş süreçlerinin iyileştirilmesi, fonksiyonların tekrarından kaçınılması için Belediye yönetiminin yapısının optimize edilmesi amaçlanmaktadır.

Projenin hedeflerine ulaşılması için 3 iş günü süresiyle yönetici pozisyonlarında bulunan kadro, köy muhtarı ve vekillerini kapsayan toplam 35 kişiyle eğitim gerçekleştirilecek.
Projenin popülarize edilmesine yönelik bilgi verilmesi için faaliyetler gerçekleştirilecek. Reklam malzemeleri de dağıtılacak.

Belediye Başkanı Akif Akif, “Bu projeyi gerçekleştirmemiz bizim için son derece faydalı olacak, çünkü ülkedeki diğer belediyeler arasında Belediye olarak kendi yerimizi göreceğiz” dedi.

Başkan, Momçilgrad Belediyesi’nin Avrupa Birliği fonlarından finansman alımı konusunda aktif olması için büyük çabalar sarf etmeye devam edeceğini vurguladı.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar