Kırcaali’de yaşayan Bizler Evladı Fatiha’n torunları hep beraber öğlen namazında tarihi Kırcaali camiinde Türkiye’deki seçimlerle ilgili dua ettik. Güçlü ve Büyük Türkiye için dua ettik. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması ve uluslararası alanda hak ettiği yerini alabilmesi için dua ettik.

KJ secm

Çünkü GÜÇLÜ VE BÜYÜK TÜRKİYE demek tüm Balkan ülkelerindeki Türk-Müslüman topluluk ve azınlıklarının özgürce yaşaması, yarınlara güvenle bakabilmesi demektir. Bilindiği gibi Bulgaristan Türkleri yılarca en acımasız baskılara maruz kaldılar. En kutsal haklarımız elimizden alındı. Kültürel soykırıma maruz kaldık. Aynı zamanda Balkanlardaki Müslüman topluluklarda inanılmaz acılar yaşadılar. İşte bu nedenle güçlü Türkiye için dua ettik. Balkanlara ve özellikle Bulgaristan’a daha çok yatırım, Türk-İslam tarihi eserlerine daha fazla ihtimam için dua   ettik.

Şu anda Türkiye’yi gerçekten hak ettiği düzeye ulaştırabilecek Parti ise AK Partidir.

Şayet AK Parti tek başına iktidara gelirse yeni bir şahlanışın gerçekleşeceğine inanıyoruz. Bu nedenle AK Partinin tek başına iktidara gelmesi, kaos ortamının ortadan kalkması ve zaman kaybının önlenmesi için dua ettik. Allah dualarımızı kabul etsin.

İnşallah Yeni Güçlü ve Büyük bir Türkiye’nin inşasına şahit olacağız.

Kırcali- Mehmet ANTİKA

Reklamlar