Karadeniz kıyısındaki Sveti Vlas’da bulunan Palace Hotel Marina Dinevi’de düzenlenen Summer Fashion Weekend Gala Gecesi’ne katılan yüzlerce davetli, dünya ve Bulgar modasının özel efektli gösterisinin tadını çıkardılar.

Marinada yer alan lüks otelde İvet Fashion Moda Ajansı mankenleri, Bulgaristan Faith in Fatih markasına ait yeni koleksiyonu defile ile tanıttılar. Taklit edilemeyen genç moda tasarımcısı Fatih Osman, “Metamorph” temasıyla hazırladığı yeni koleksiyonunu tanıttı. Koleksiyon, denizden esen meltemin kokusunu içine çeken izleyicilerden büyük beğeni topladı. Defile, gündelik kıyafetlerden başlayıp akşam kıyafetleriyle bitirerek, markanın modern giyinme tarzını benimsemeye dair vizyonunu ortaya çıkardı. Gecenin atraksiyonu, moda şovunun mükemmel bir aksesuarı haline gelen sahneden sadece birkaç metre ötedeki dev lüks yat oldu.

Summer Fashion Weekend Gala Gecesi’ne katılan ünlü isimler arasında Palace Hotel Marina Dinevi’nin sahipleri Dinko ve Danço Dinev, İva Ekimova, Milena Şarkova, Prof. Dr. Lyubomir Stoykov, iş adamı Lyudmil Stoykov, MDL Group Şirketi sahibi İliyana Alpieva, bankacı Petya Slavova, avukat Kameliya Ruskova, iş kadını Ralitsa Hofsteter, iş kadını Mirela Nençova, kuaför Borislav Sapunciev-Ursula, 2000 Bulgaristan Güzeli Elena Tihomirova, Planet Club sahibi Vladimir Vişanski, iş kadını Viktoriya Kesarovska, Bulgaristan Olimpiyat Komitesi Başkanı Stefka Kostadinova, 2016 Büyükanne Güzellik Yarışması’nın birincisi Doni Çaçova, Milena Çarkova ve daha bir dizi iş ve magazin dünyasının ünlü ismi yer aldı.

Fatih Osman, Summer Fashion Weekend’den bir gün sonra Obzor kasabası yakınlarındaki lüks Cliff Hotel’de özel bir moda çekimi yaptı. Genç modacı, fotoğraf çekiminde yeni moda sezonu arifesinde yeni ve mevcut tasarım trendlerini gösterdi.

Fatih Osman, 1996 yılında Kırcaali’de dünyaya geldi. Onun tutkusu yabancı diller ve çizimdir. Hâlihazırda eğitim dili olarak İngilizcenin kullanıldığı Sofya’da Mimarlık, İnşaat ve Jeodezi Üniversitesi Bina ve Tesis İnşaatı Bölümü 3.sınıf öğrencisidir.

Fatih Osman, geçen yıl prestijli Yılın Moda Tasarımcısı Ödülü’nü kazandı.

Genç, cesur ve Mark Jacobs, Olivier Rousteing, Yohji Yamamoto gibi moda dünyasının isimlerinden ilhamlanan Fatih, Bulgaristan moda sahnesine ilk adımlarını attı. Fatih, Çernooçene (Yenipazar) Belediye Başkanı Aydın Osman’ın oğludur.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar