nispet-nargile-filibeFilibe’deki Antik Türk restoranının sahibi Türk iş adamı Mustafa Taşkan yeni bir Nargile Bar’ı da hizmete açtı. Nispet Nargile Bar’ın açılışı 1 Mayıs 2013’de yapıldı. Açılışa siyasi ve iş çevrelerinden çok sayıda misafir katıldı. Bar, Filibe’nin işlek bir bulvarında bulunuyor ve 150 kişi kapasitesi var. Aperatif yiyecekler, sabah kahvaltısı, su böreği ve çeşitli tatlılar, Türk çayı ve Türk kahvesi müşterilere sunuluyor. Nispet Nargile Bar sabah saat 08:00- 02:30’a kadar açıktır.

Nispet Nargile Bar’ın sahibi Mustafa Taşkan Kırcaali Haber Gazetesi okuyucuları için şunları söyledi: “Filibe şehrinde Antik Türk restoranını açıp Türk yemeklerini ve Türk kebaplarını, tatlılarını tanıttıktan sonra bir eksiklik olduğunu hissedip Nargile-Bar açmaya karar verdim. Yine Türk ve Bulgar kültürünü birleştirip ortayı bulup değişik bir konsepte hizmet vermeyi düşündüm. Amacımız insanlara doğru, düzgün ve kaliteli bir şekilde hizmet vermektir. Nargile tütününün aromalı olduğunu ve insan salığına zararı olmadığı ve içeride de yasak olmadığı için böyle bir işe giriştik.

Cuma, cumartesi akşamları çalga, retro ve karaoke partileri düzenleniyor. Fiyatlarımız diğer barlara göre çok uygun, daha ucuz, hizmetlerimiz daha kaliteli. Alkollü ve alkolsüz olarak tüm Türk ve Bulgar içkileri mevcut. Tüm misafirlerimizi ayırt etmeden mekanımıza davet ediyoruz, kapımız herkese açık.”

Reklamlar