Ardino (Eğridere) Belediye Başkanı Resmi Murat, Yerel Meclis Başkanı Sezgin Bayram ve Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Şaban, kalbi duygularla Şerif Aliev Sadulov’un 85. doğum gününü kutladılar. Onlar, Şerif dedeye mütevazi bir hediye verip sağlık, yakınları ve ailesiyle daha nice güzel anlar geçirmesini dilediler. egridere-belediyesi-serif-dedenin-85dogum-gunu
Şerif Sadulov, 5 Kasım 1928 yılında Ardino’da dünyaya gözlerini açtı. Eşi Zülfiye Hanım ile artık 63 yıldır birlikte hayatın acısını da, tatlısını da paylaşıyorlar. İkisinin 3 oğlu ve ikiz kızları dünyaya geliyor. 16 yaşındayken ikizlerden biri ölümcül bir hastalıktan dolayı vefat ediyor. Soylarını sahip oldukları 9 torun ve 10 torun çocuğu devam ettiriyor.

Ömrü boyunca Şerif dede ticaret alanında çalışmıştır. Şimdi 150 leva emeklilik aylığı alıyor. Şerif dede, “Uzun ömürlülük çocuk ve torunların sevgi, ilgi ve bakımına da bağlı” diyor.

Şerif dedenin en büyük arzusu bu yıl İspanya’da Barselona’ya yakın bir yerde bulunan Big şehrinde doğması beklenen torununu görmesidir.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar