BULTÜRK, Karabağ Azatlık Teşkilatı, URAL Eğitim Kültür ve Stratejik Araştırmalar Derneği, Bulgaristan Stratejik Araştırma Merkezi ve Bayrampaşa Belediyesi ile ortaklaşa
“Türk Dünyasında Soykırımlar” konulu Uluslararası bir Panel düzenlemektedir.

brosur4-2016

04.10.2016 tarihinde saat 19:00 da Bayrampaşa Kültür Merkezinde (Bayrampaşa Belediyesinin Altında) gerçekleştirilecek olan bu Panelde.

Türkiye’den, Azerbaycan’dan ve Bulgaristan’dan da katılacak Türk Dünyasına gönül vermiş dava adamları tarafından Dünyada Türklere yapılan Soykırımlar konusu İstanbul’da bilimsel açıdan ve onu yaşayanlar tarafından ele alınacaktır.

Bu anlamda çağ dışı bu insanlık dramlarının bir daha yaşanmaması adına ele alınacaktır. Artık bu trajedilerin tekrarlanmaması için insanlarımızın daha bilinçli ve duyarlı olmaları hususunda inancımız tamdır ve sizlerinde katkılarınızı esirgemeyeceğiniz-den de eminiz.

20. Yüzyılda Türk Soykırımlarını unutmamak adına, Türk Halkları 20.yy da yaşamış oldukları sorunları ve çekilen acıları canlı tanıklarından bizzat dinlemek üzere panelimize davetlisiniz.

Yer: Bayrampaşa Kültür Merkezi – Açılışta “Karabağ ve Belene” ile ilgili Resim Sergisi açılacaktır.

D e r n e k l e r i m i z i n   i m k â n l a r ı   ile   y a k ı n    t a r i h i m i z   i l e    i l g i l i   b u k a d a r   ön e m l i    bir   o l a y ı n    g ü n d e m e   g e t i r i l m e s i n d e   b i z l e r e   d e s t e k   v e r e n    tüm   k u r u m,   k u r u l u ş   v e   ş a h ı s l a r a   k a t k ı l a r ı n d a n   d o l a y ı   t e ş e k k ü r    e d e r i z .
Bu davamıza destek veren herkesi aramızda görmekten onur duyarız.
Saygılarımızla,

BULTÜRK  İstanbul

brosur4-2016

Reklamlar