Biz Ötükenden bu yana;
Özgür yaşayan, zincirleri kıran bir ırkın evlatlarıyız.
Karanlık yerlere ışık ve medeniyet götüren, adalet ve şefkatiyle, kılıçları güle çeviren, kölelere hürriyet veren, hizmetleriyle insanlığa efendilik yapan cihana hükmeden Devletler kurmuş Ataların evlatlarıyız.
Rafet Ulutürk
Rafet Ulutürk

Onlara layık evlatlar olabilmemiz için:

Elimize, belimize, dilimize, işimize, eşimize, aşımıza sahip çıkmalıyız.
Burçlarda dalgalanan bayrakların gölgelerinde; damarlarında asil Türk kanı taşıyan bütün kardeşlerimizin özgür olarak yaşamalarını sağlamalıyız.
Dilde, fikirde ve işte, bir olarak; Adriyatik denizinden Çin Seddine kadar değil, bütün dünyada yaşayan insanların yaratılış sırlarına uygun olarak birbirlerini kucaklayıp, dostça yaşamalarını sağlamalıyız.
Türküm deyip; Türkle gülen, Türk için çalışan bütün insanlar, ayrı bayraklar altında olsalar dahi Türk kimliği altında yaşamalarının onur ve şerefiyle, mazlum milletlerin gasp edilmiş olan haklarının ve itibarlarının iade edilmesini sağlamalıyız.
Sömüren değil paylaşan, ağlatan değil güldüren, zulüm eden değil okşayan, öldüren değil yaşatan, ruhlara sahip olan, Tanrı tarafından övülmüş insanlığın güvencesi Türk Milletinin Çalışkan Gençleri:
İnsanlık ve kâinat bizim omuzlarımızda yükselecektir.
Damarlarımızda akan asil kan bunun teminatıdır.
İnsanlığın ve kâinatın mutluluğu için

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Reklamlar