Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni dönem belediye başkanlığındaki ilk nikahını kıydı.

Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olan Emre Öztürk ile İranlı Parisa Rezai çiftinin nikahını kıyan Dündar, genç çifte ‘Eşim Aşkım Olsun’ isimli bir kitap hediye ederek ömür boyu mutluluklar diledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, cübbesini giyerek uluslararası bir nikaha imza attı. Dil eğitimi almak için Türkiye’ye gelen İranlı 28 yaşındaki Parisa Rezai ile Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olan 31 yaşındaki Emre Özdemir, İstanbul’da birbirleriyle tanışarak evlenmeye karar verdi. İlk görüşte birbirlerinden etkilenen ve arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen genç çift, evlenme başvurusunda bulundukları Osmangazi’de, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın kıydığı nikahla dünya evine girdi.

Merinos Nikah Salonu’nda çiftin yakınlarının katıldığı nikahta, dünyanın zannedildiği kadar büyük olmadığını ifade eden Dündar, “Dünya küçük derler. Kimin nerde karşılaşacağı hiç belli olmaz. Damat, Bulgaristan’dan gelinimiz İran’dan kalkmış gelmiş Türkiye’ye. Kim derdi Bulgaristanlı bir genç, İranlı bir gelin bulup Bursa’da evlenecek. Gençlerimiz birbirlerini sevip evlenme kararı almışsa bize de seve seve nikahlarını kıymak düşer. Bizim geleneğimizin en önemli unsuru ailedir. Bizim bir imzamız ile ailelerin kuruluyor olması da bizlere apayrı bir mutluluk veriyor. Bu evlilik hem çiftimize, hem de ailelerine hayırlı olsun” dedi.

Törenin sonunda, yuvayı dişi kuş yapar diyen Dündar, nikah defterini gelin Parisa Rezai’ye takdim ettikten sonra, yeni evli çifte çeşitli hediyeler verdi.

Reklamlar