Çevre ve Su Bakanlığı ve Siella Yayınevi 2013 yılının sonuna dek her ay gerçekleştirilecek Genç Yazar konu başlığı altında öykü yarışması düzenliyor. Yarışmaya 13-18 yaş grubundan genç yetenekler katılabilir. cevre-su-bakanligi-genc-yazar-yarismasiHer ay yarışmanın konusu farklı olacak ve üçer katılımcı seçilip ödüllendirilecek. Tüm müsabakalar sona erince derece kazanan yetenekler için önde gelen Bulgar yazarların yönettiği yaratıcı yazmaya yönelik iki günlük seminer düzenlenecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler üç eserine kadar mladavtor@ciela.net e-mail adresine göndermeliler.

Yarışmanın birinci konusu Hayvanlar Eğer Konuşsalardı… Katılımcılar sevdiği hayvanları ve neden onların insanı daha iyi ve hayatını güzelleştirdiğini anlatabilirler.

Bu konuda 18 Ekim 2013 tarihine kadar gönderilen eserle katılabilinir. O zaman diğer konu da ilan edilecek, 23 Ekim’de ise Çevre ve Su Bakanlığı ve Siella Yayınevi’nin web sitelerinde birinci müsabakada dereceye girenlerin isimleri açıklanacak.

Eserler Siella Yayınevi’nin sorumlu bir redaktörü ve adını duyurmuş edebi yaratıcı tarafından değerlendirilecek. Konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi için 0887 333 003 telefonu aranılabilir veya mladavtor@ciela.net e-mailine mesaj gönderilebilir.

Yarışmada birinci olan katılımcıya bir êindle e-okuyucu, ikincisine cep telefonu, üçüncüsüne ise tablet verilecek.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar