Bayrampaşa ilçe Başkanı BULTÜRK başkanımızı kapıda karşılayarak gelen dernek yöneticileri ile tek tek ilgilendiler ve Evlad-ı Fatihan torunları hoş geldiniz sefalar getirdiniz sözleri ile ekibimizi karşıladılar.

BULTÜRK Genel Başkanı Rafet ULUTÜRK Yönetimi ile birlikte Yeniden Refah Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Ahmet AKSU’yu makamında ziyaret ederek, Ahmet AKSU’yu Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığına seçilmesinden dolayı kendilerini kutlayarak Allah’ın yar ve yardımcısı olmasını dileklerinde bulundular. Bayrampaşa İlçe Başkanı A. AKSU konuşmasında: “BULTÜRK Başkanı Rafet ULUTÜRK ve ekibinize teşekkür ediyorum. Dernekler bizim için çok önemli kuruluşlardır, çünkü halkımıza en yakın siz dernek yöneticilerisiniz. Biz partiler sizlerden sonra geliyoruz. Sizler halkımızın nabzını en iyi değerlendiren ve ölçenler-siniz.
Bu nedenle bizler sizlere çok önem veriyoruz. Sayın Genel Başkanımızın 1.kongremizde dediği gibi “Burada gelecek var” evet bizler YENİDEN REFAH olarak Bayrampaşa’da yaşayan herkes için gelecek vad ediyoruz. Bizler sadece Balkanlara değil tüm mazlumlara, gariplere, ezilenlere umut; Türkiye, İslam alemi ve adil bir düzen isteyen tüm insanlar için alternatif olmak için çıktık bu yola. Bizim siyasetimiz tüm insanlığın kurtuluşu içindir. Genel Başkanımızın da dediği gibi biz beton,borç, faiz ekonomisi yerine üretim, istihdam ve ihracat ekonomisini uygulayacağız. Türkiye, komşu ülkelerden uzak yerlerden tarım ve hayvancılık ihtiyaçlarını karşılıyor. Biz bütün bölge ülkelerinin ihtiyaçlarını karşılayacak potansiyele sahibiz. Tarım ve hayvancılığı en güçlü şekilde destekleyeceğiz.
Bayrampaşa’da da huzur ve barışın adaletle sağlanacağını vurgulayarak, iktidara gelmeleri halinde, güçlünün haklı olduğu değil, zayıf ve güçsüz olsa da haklının güçlü olduğu bir yargı düzeni oluşturacaklarını belirterek. Bütün insanlarımıza din, dil, ırk ayrımını gözetmeksizin hizmet edeceğiz. Dedi.

Yeniden Refah Partisi Bayrampaşa’da yine yeniliklerin öncüsü olacaktır. Türkiye’de herkesin bildiği gibi belediyecilik bizim işimizdir, bunu tüm Bayrampaşalılara tekrar kanıtlıyacağız.

”Dünya Siyonizmin ve yerli işbirlikçilerinin her türlü şantaj ve tehditlerine aldırmadan, korkmadan, tüm dünyadaki ezilenlerin ve mazlumların hamisi olarak ve bizleri’ de sahipsiz bırakmayarak, tıpkı Babası Merhum Erbakan Hocamız gibi oğlu Muhterem Genel Başkanımız sn Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan beye de şükranlarımızı sunuyoruz. Balkanlar’da Bulgaristan’da yaşadıklarınız haksızlık ve zulümden kurtarmak ve Erbakan hocamızın ”kendimizi kurtarmak yetmez, bütün insanlığı kurtarmakla mükellefiz” buyurduğu gibi, güçlünün değil, zayıf ve güçsüzde olsa da, haklı olanın hakkını teslim etmek için kurulmuş bir partiyiz. Bizler Atalarımızın yaptığı gibi önce Bulgaristan’dan başlayarak tüm dünyayı tekrar kurtarmaya geliyoruz. Sizler şanslısınız çünkü ilk göreve geldiğimizde Bayrampaşa’dan sadece gezmek ve gösteriş için değil Bulgaristan’da kalıcı olarak ve insanlarımızı buraya getirerek değil orada yerinde güçlü olmaları için yardım edeceğiz. Boş konuşmuyoruz. Kaynak paketlerimiz hazır. Milletimizin yüzünü güldürmeye geliyoruz.

Yeniden Refah Partisi olarak bizler, siyasete yeniden kaliteli ve süratli kalkınma ile ülkemizi yeniden üretim, tarım, hayvancılık elektronik, sanayi tesisleriyle donatıp, D-8-islam birliği, ortak para birimi, islam natosu, uydu değil, lider ülke Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya ideallerini ve projelerini tamamlamak için kurulmuş bir partiyiz diyerek sözlerini tamamladı.

Devamında AKSU; “BAŞKANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ “HEM AK PARTİ’NİN ve HEM DE MİLLETİMİZİN 94 RUHUNA İHTİYACI VAR” Yeniden Refah Partisi, ülke genelinde hızla teşkilatlanmamızı sürdürüyor çok yakın bir zamanda 81 ilde olacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Ahmet AKSU “DAVAM” Kitabını taktim ederken.

Hayırlı Olsun ziyaretine gelen BULTÜRK Genel Başkanı Rafet ULUTÜRK beyefendi ve beraberindeki heyetle Bulgaristan Türklerinin sorunları üzerine istişarelerde bulundu…

BULTÜRK Genel Sekreteri Elif GÜNEŞ’te kendilerine BULTÜRK’ün çıkartığı kitaplar ve gazeteler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

BULTÜRK Gazetesinin 151 sayısı çıkmıştır, 2004 yılından beri çıkartığımız gazetemiz aylık çıkmaktadır.

BULTÜRK’ün bünyesinde kurulan BGSAM – Bulgaristan Stratejik Araştırma Merkezi(bgsam.org) Başkanımız Dr. Erdal KARABAŞ’ın öncülüğünde Aralık 2019 itibarı ile 62. Kitabımızı da çıkarttığımızı sizlere gururla bilgilendirirken artı BULTÜRK Derneğimizin de 20 kitabı bulunduğunu sizlerle paylaşmak isteriz.
Hayırlı olsun ziyareti kapsamında Bayrampaşa’nın sorunlarını da masaya yatırdık.

Elif GÜNEŞ
BULTÜRK Derneği
Genel Sekreteri

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi

“Türk Dünyasında bir Bulgaristan Türk”ü kitabını taktim ederken

Reklamlar