01 Mart 2018
İsveç/Stockholm’den Azerbaycan’lı Misafirlerimiz Geldi.

BULTÜRK Derneği Ankara Temsilcisi ve TÜED Çankaya Üyemiz İsmail Cingöz’ün koordinesi ile;
İsveç’te yaşayan Araştırmacı-Türkçü Yazar Sayın Dr. Eluca ATALI Hanımefendi (Aslen Azerbaycan/Neftcala) ile Gazeteci Babek AZAD Bey (Aslen İran Güney Azerbaycan Eyaleti) ve değerli arkadaşları Sayın Mustafa ÖZDEMİR Bey ve Fatma Aksoy Hanım bizleri ziyaret etmek suretiyle onurlandırdılar.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Hasan Akgül ve İsmail Cingöz dahil, ayakta duran insanlar

Sayın ATALI Hanım kendi eserlerinden bir dizi kitap armağanı getirmişler. Sağ olsunlar. En güzel armağan kitaptır. Sayın Cingöz de kendilerine “Bulgaristan’da Türk Tarihi – Pomaklar ve Yaşanan Göçler” başlıklı makalemizin yayınlandığı Biga’da Pomaklar Dergisini takdim etti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Misafirlerimiz Türkiye Emekliler Derneği Çankaya Şubesi , Irak Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abbas TÜRKMEN Beyler de ziyaret edilmiş istişarelerde bulunulmuştur.

Misafirlerimiz Sayın ATALI ve Sayın AZAD,Sayın Cingöz, Sayın AKGÜL ve Sayın TÜRKMEN’e teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti bildirmişler Ankara’ya Gelişlerinde mutlak irtibatlı olacaklarını belirterek iyi dileklerini bildirerek kitaplarını takdim etmişlerdir.

 

BULTÜRK Derneği

Reklamlar