BULTÜRK Yönetimi olarak Belediye Başkanımızı Cahit Altunay’a 30 Mart 2014’te AK Partinin Seçimlerdeki büyük başarısından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Belediye Başkanımız; Seçim öncesi yapmış olduğumuz Basın Toplantısından dolayı bizlere teşekkür etti. Tüm Rumeli-Balkan camiasının karşısına çıkarak tek başımıza bir tabuyu yıktığınızdan dolayı bizleri kutladı.

BULTÜR Derneği ile gurur duyduğunu belirtti.

Ayrıca Sn.ALTUNAY yeni Belediye Hizmet Binası ile ilgili bilgi verdi.

Sultangazi Belediye Başkanımızın yeni dönemde yeni binasında hizmet vermeye başlamış. Komplekste belediye birimlerinin yanı sıra nikah salonları, 1.500 kişilik düğün salonu ve AVM de bulunuyor.

75 bin m2 alana yapılan binanın ilk etapta Belediye Birimleri ve nikah salonları hizmete girdiğini anlattı. Yeni kurulan Sultangazi ilçesi henüz hiçbir alışveriş merkezi bulunmuyordu.

Belediye Hizmet Kompleksi’nde, bünyesinde birçok marka ve hizmeti barındıracak olan Alışveriş ve Yaşam Merkezi 18 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Sultangazi ilçesinde ilk AVM’nin beklentilere en iyi şekilde cevap verecektir dedi. Bizlerde Sultangazi’de ki değişimin halkın da gözden kaçmadığını ifade ederek kendilerinin çalışmalarını ve Sultangazi’ye hizmetlerinden dolayı da bizler hemşehrimiz olarak gurur duyduğumuzu belirtik.

BULTÜRK Derneği olarak Başkanımıza ve ekibine bu yeni dönemde başarıların devamını diledik.

Bulturk-İstanbul

Reklamlar