Neriman ERALP

BULTÜRK Yönetimi Bayrampaşa Belediye Başkan Yrd. İsmail GEMİCİ’yi makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı, uğurlu ve başarılarla süslenmesini dilediler.

Sn.İ.GEMİCİ konuşmasında;

Kendisinin de yönetim kurulunda bulunduğu BULTÜRK derneğinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek BULTÜRK ve Bayrampaşa için gerekeni yapacağını ve tabi ki bu görevinde hemşehrilerine daha çok hizmet edeceğini bunun Bultürk’te olduğu gibi hız kesmeden devam edeceğini.

Belediye Başkan Yrd. Görevine getirilmem çok şükür bu bizim için onurların en büyüğüdür, dedi.

Bu göreve getirilmesinden dolayı Öncelikle BULTURK derneğine ve tabi ki Başkanımız Atila AYDINER’e teşekkür ederek bu görevi sürdüreceği için büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

BULTÜRK’ün seçim öncesi yapmış olduğu AK Partiye destek açıklaması özellikle bizim camiamızda bir tabuyu yıktığını ve bu gelecekte daha da etkisini göstereceğini belirtti.

Hizmetin çok çeşitli yolları olduğunu. Mevlam bize de Belediye Başkan Yrd.  olarak hizmet etme fırsatı verdi. İnşallah; gerek BULTÜRK’e, gerek ilçemize, gerek halkımıza gerekse makama leke sürdürmeden bunun üstesinden geleceğini, bunun için çaba sarf edeceğini.

Bize verilmiş olan bu kutsal emaneti omuzlarımızda yük olarak taşıyacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın. Rabbim samimi niyetle çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın.

Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Biz yolumuza aşkla, şevkle, muhabbetle devam edeceğiz, dedi.

Sayın Dr.Nedim BİRİNCİ kardeşimize de bizimle AK Partiye desteğinden dolayı, seçim çalışmalarında da bizimle beraberdi, yarında beraber olmaya devam edeceğiz.

Burada bir kez daha BULTÜRK’e huzurunuzda teşekkür ediyorum. Diye sözlerini bitirdi.

BULTÜRK Başkanı Rafet ULUTÜRK konuşmasında;

Yönetim kurulu üyemizin BPaşa Belediye Başkan Yrd. Görevine getirilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını, hayırlı ve uğurlu olsun dileklerini iletti. Artık bizim BULTÜRK’ün de Bayrampaşa Belediyesinde kendi insanlarımızın olması bizi mutlu eder. İnşallah bu önümüzdeki dönemde BULTÜRK’ün Bayrampaşadan başlayarak tüm İstanbul hatta Türkiye’de daha da güçlenmesine katkıları olacağını ve tüm çalışmalarında Belediye ile birlikte daha da büyük projelere birlikte imza atacaklarını belirtti. Bultürk bu dönemde kendi binasını yapması gerektiğini ve İstanbul’da Bulgaristan Türklerinin merkezini oluşturacaklarını belirti. Ayrıca Türkiye’den Bulgaristan politikasının da tek merkezden yönetilmesi gerektiğini, ancak böyle başarılabileceğini belirtti.

Artık Bulgaristan Türkleri Türkiye siyasetinde var olacaklarını, çünkü Türkiye genelinde 10 milyonu aştıklarını belirterek. Bizler bu güne kadar toplum gücünün ne  işe yaradığını bilmeyenlerdeniz, amma artık bunu çok iyi gördüklerini ve bu konuda çok başarılı olacaklarını da belirtti. Bizler artık birlik ve beraberliğimizin ne işe yaradığını kendi insanlarımıza anlatmaya başladık. Bu konuda çok yakında büyük başarılar elde edeceğimizi herkes görecektir. Diyerek sözlerine son verdi.

Son olarak İ.GEMİCİ’de

Yapılan konuşmaların ardından Sn.İsmail GEMİCİ kendi derneğinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ardından getirilen hediyeler taktim edildi ve toptan bu günün anısına hatıra resmi çekildi.

Reklamlar