BULTÜRK Ankara Temsilcimiz, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı İsmail CİNGÖZ Kayseri’de Türkiye’nin Ortadoğu gündemini değerlendirdi.

kayseri-tv

Ulusal yayın yapan Kayseri TV1 Televizyon Kanalında 18 Ekim 2016 günü Doç. Dr. Celil ARSLAN’ın tarafından sunulan “Akademik Bakış” programına canlı yayın konuğu olarak davet edilen BULTÜRK Derneği Ankara Temsilcimiz Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı İsmail CİNGÖZ, birlikte son dönemlerin gündemden düşmeyen bölgesi Ortadoğu gündemini ele aldılar. Sayın ARSLAN ile birlikte Sayın CİNGÖZ, “Türkiye Suriye İlişkilerinin Dünü-Bugünü ve Suriyeli Sığınmacılar” konusu üzerinde akademik açıdan değerlendirmeler yaptılar.

Aynı günün akşamında ise Türk Ocaklar Kayseri Şube Başkanı Prof. Dr. Mustafa ÜNAL ve Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Celil ARSLAN’ın konuğu olarak Türk Ocağı Kayseri Şubesine davet edilen İsmail CİNGÖZ, Türk Ocağı Salı Sohbetleri etkinliğinde “Arap Baharı ve Türkiye-Suriye İlişkilerine Etkisi, Suriyeli Sığınmacılar Sorunu” konulu bir konferans vermiştir. Katılımın yoğun olduğu görülen konferans, ilgi ile takip edilmiştir.

to-kayseriBultürk Ankara temsilcisi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı İsmail CİNGÖZ Teşekkür belgesi
Reklamlar