Heykel’teki tarihi başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede, Bulgaristanlı soydaşları Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Başkanvekili Atilla Ödünç ağırladı. Razgrad Belediye Başkan Yardımcısı Zülfiye İsmail ile Tunaboylular-Deliormanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Lütfi Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette, Bursa’yla Balkan ülkeleri arasındaki kültürel ilişkiler ele alındı.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ödünç, ziyaretçilere Bursa hakkında bilgiler verdi. Bursa’nın tarihi ve kültürel güzelliklerinin yanında gelişmiş yönünün de bulunduğunu dile getiren Ödünç, Türkiye’nin gözbebeği kenti Bulgaristanlı soydaşlarla paylaşmaya hazır olduklarını bildirdi. Ödünç, soydaşlara Bursa’dan güzel duygularla ayrılma temennisinde bulundu.

Başkanvekilinden teşekkür

Razgrad Belediye Başkan Yardımcısı Zülfiye İsmail ise, gösterilen ilgi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Bursa’da unutulmaz bir 3 gün geçirdiklerini ifade eden İsmail, Başkanvekili Atilla Ödünç’ü Bulgaristan’a davet etti.

Tunaboylular-Deliormanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Lütfi Yılmaz da genel kurula gideceklerini hatırlatarak, genel kuruldan sonra yine Büyükşehir Belediyesi’yle ortak çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti.

Reklamlar