Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Milletvekili Sevim Ali ile Burgaz Ruen Belediyesi Başkan Yardımcıları’ndan oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Milletvekili Sevim Ali, Burgaz Ruen BelediyesiBaşkan Yardımcıları; Eyüp Mustafa, Ferhan İsmail,Aytos Belediye Meclis Üyesi Recep Ahmed, Türkiye Marmara Bölgesi Hak ve Özgürlükler Partisi Temsilcisi Lütfü Özgür, Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Özgen ile Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Vasfiye Yılmaz hazır bulundu.

“Bulgaristan Türkleri, Kartal Belediyesi’nin dostluğunu unutmayacak”

Ziyarette milletvekili Sevim Ali, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e misafirperverliğinden dolayı memnuniyetini ifade ederek Kartal Belediyesi’nin Bulgaristan Türklerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz , Kartal Belediyesi’nin sadece Kartal’a değil, dünyadaki hiçbir meseleye kayıtsız kalmadığını vurgulayarak, Kartal Belediyesi’nin Bulgaristan Türklerinin her zaman yanında olduğunu kaydetti.

Bölgesel barışın temin edilmesi noktasında yerel idarelerin sorumluluklarına dikkat çeken Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi’nin ilçede barış bilincinin oluşması adına 2009’dan bu yana kültür ve sanat konusunda gerçekleştirdiği atımların önemini vurguladı.

kartal-bulgaristan1.jpg

Reklamlar