SANİ USTA 1940 Gaziantep doğumlu,

1956 yılında İstanbul’da Karaköy “GÜLLÜOĞLU BAKLAVA” larında Hacı Mustafa GÜLLÜOĞLU Hocaefendinin mihmandarı, Baş Ustası olarak Börek ve tatlı imalatına başladı.

1984 yılından bu yana Gaziantepli Sani Usta ismiyle Tatlı, Baklava, Börek ve Dondurma imalatını kendi adına kendi şirketinde sürdürmeye devam etmektedir.

Tek başına Hayırlı adamdan Sani Usta bölgesinde ve İstanbulun geniş bir bölümünde fakir-fukara Garip-Gureba dostu olarak da tanınır.

Aslen Cengiz Topel cad. 92 numarada Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İstanbul ve aynı işi Dört yol Yıldız tabya cad. Doğan sk. No.2 Gaziosmanpaşa Merkezde de Baklava, Börek, Tatlı ve Dondurma imalatı ile iştigal etmektedir. BULTÜRK’E SAHİP ÇIKANA BİZDE SAHİP ÇIKALIM

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE DUYURULUR

    

Kendisi ve firma yetkilisi oğulları ile birlikte ülke menfaatleri doğurultusunda dernek ve vakıflara destek ve hizmetleri büyüktür.

Bizlere Bultürk derneği olarak uzun yıllardır maddi ve manevi destek ve  hizmetlerini esirgememiştir. Bir Anadolu-Balkan birlikteliğini önemseyip destekleyen bir fikir sahibidir kendisi.

Türkiye dışında da yardımlar yapan Sani Usta sadece Bizim Bulgaristan’da 250 çocuğun sünnet giysilerini tek başına karşılayıp ve orada sünnetlerinin yapılmasında Allah rizası için gayret sarfetmiş sünnet elbiselerini kendi firmasından bağışlamıştır.

BAKLAVA VE BÖREK Gaziantepli SANİ USTAYI

BULTÜRK Derneği olarak kendisini ziyaret ederek yapmış olduğumuz duvar saati takvim ve gazetemizi kendilerine hediye ettik. Tüm imalathaneyi bizi gezdirerek ne kadar temiz, hijiyenik bir ortam olduğunu bizzat görme fırsatımız oldu.

BULTÜRK Derneğimizin en son yaptığı Basın Toplantısı; Bulgaristan’da 1944 / 1989 yılları arasında komünist dönemi mezaliminin elebaşları olan Todor Jivkov, iç işleribakanı Georgi Tanev ve dönemin baş savcısı Kostadin Kotsaliev’in hem tarih önünde hem de hukuk önünde hesap vererek yargılanabilmesi için başlatılan girişimlere tam destek olacağını geniş katılımlı bir basın toplantısı ile kamu oyuna bildirdi. 20 Ocak 2016 saat 14.30’da Türk Ocakları merkezinde yapılan basın toplantısına başta Türk Ocakları İstanbul şubesi olmak üzere Türk Dünyası temsilcilerinin yoğun ilgisi dikkati çekti.

Bu toplantımıza katılan ve tüm katılımcılarımıza dağıtılan o lezetli ve nefis BÖREK VE BAKLAVA’ları GAZİANTEPLİ SANİ USTA’ya BULTÜRK ailesi olarak teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarıların devamını diliyoruz.

Tüm hemşehrilerimiz adına SANİ USTAYA tekrar teşekkürlerimizi eder başarılı çalışmalarının daim olmasını temenni ederiz.

Reklamlar