Balkan Motosiklet Birliği (BMU) tarafından  Yunanistan’ın Serez Pisti’nde düzenlenen Balkan  Avrupa Pist Şampiyonası’nın final ayağında Osmangazili sporcular fırtına gibi esti.

Doğu  Avrupa Şampiyonası’nın son final yarışlarında 72 sporcu piste çıktı.  Bulgaristan,  Yunanistan,  Romanya,  Makedonya’dan gelen sporcuların yarıştığı şampiyonaya  Türkiye’den 11 sporcu katıldı.  Türkiye adına yarışan  Osmangazi Belediyesi Motorsporları Takımı, elde ettikleri derecelerle müsabakaya damga vurdu. 24 sporcunun mücadele ettiği F1000 sınıfında Osmangazili Furkan Tahsin İdgü birinci olurken, Agah Orman ikinci ve Harun Akgün’de üçüncülüğe imza attı. Ayrıca takımlar sıralamasında  Türkiye ikinciliği elde ederek önemli bir başarıya imza attı.

Son dönemde yakaladıkları başarının mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren  Osmangazi Belediyesi Motorsporları Takımı Başantrenörü  Fatih Şenhisar, “Doğu  Avrupa Şampiyonası’nın son ayağında kürsüye 3 sporcumuzla çıkmak ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek bizler için gurur kaynağı oldu.  Osmangazi Belediye Başkanımız  Mustafa Dündar’a vermiş olduğu destekler için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklamlar