Bulgaristan´ın Dve Mogili İlçesi´ne bağlı Sinan Köy´den gelen misafirlerimiz, akrabalarıyla Altınova´da buluştu.altinova-beld-bulgaristandan-misafirAltınova Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Bulgaristan’ın Dve Mogili Belediyesi’ne bağlı Sinan Köy’den Altınova’ya gelen misafirler akrabalarıyla buluştu. Bulgaristan’dan göç etmek zorunda kalıp, ülkemize gelen ve Altınova ile Tokmak Köyün kurucuları arasında yer alan Sinan Köylüler, akrabalarıyla buluştu.

Yıl içerisinde Altınova Belediyesi tarafından ata toprakları Sinan Köy’e götürülen Altınovalılar, ata topraklarında akrabalarıyla buluşarak, hasret gidermişlerdi. Bu kez hasret gidermek için Sinan Köy’den Altınova‘ya ziyaret gerçekleşti. Akrabalarının evinde kalan Sinan Köylüler, oldukça duygulu ve güzel günler geçiyor.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından ağırlanan soydaşlarımız, oldukça mutlu günler geçiriyor. 5 gün Altınova’da kalacak olan misafirler Belediye Düğün Salonu’nda buluşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, böylesi buluşmalara vesile oldukları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Bu anlamlı buluşama AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Belediye Meclis üyesi Halil Çorbacı ve Altınova Belediye Meclis aday adayı Bilal Ok da hazır bulundu.

 

Altınova’nın Sesi

Reklamlar