Momçilgrad (Mestanlı) Belediye Başkanı Akif Akif, Kocaeli’de açılışına katıldığı Uluslararası Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nı gezdi. Başkan, fuara katılmak için Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Bülent Karagöz’den davet aldı. akif-akif-kocaelide100 yıldan fazla tarihe sahip örgütün yaklaşık 12 500 şirket üyesi var. Ticaret fuarında Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İngiltere, İtalya, Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri ve başka ülkelerden toplam 164 kuruluş ve şirket kendi ürünlerini tanıttılar. Fuara Burgaz ve Razgrad illerinden ve bölgeden iş dünyası temsilcileri de katıldı.

11 000 metre kare üzerine kurulu ticaret fuarında kimya, gıda, elektronik sanayi, bilgi ve iletişim teknolojileri, inşaat ve mobilya endüstrisi alanında önde gelen kuruluşlar yenilikçi ürünlerini tanıttılar.

Kocaeli Ticaret Odası temsilcileri ve Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile iş görüşmesi gerçekleştirdi. Akif Akif, bölgede gelecekte yatırım yapacak olan kuruluşlara tam bir destek sağlanacağını söz verdi.

Hatırlatmak gerekirse Belediye Başkanı Türkiye’deki çeşitli belediyelerde iş adamları ve işveren örgütleriyle bir seri görüşmeler gerçekleştiriyor. Amaç, Momçilgrad Belediyesi’ne yatırım yapmak isteyenlere imkanların tanıtılmasıdır.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar