bulturk dernekk logo

Денят за признателност и почит към жертвите на комунистическия режим – 1 февруари. Предайте на всички Българи, че ние няма да позволим на злите сили да ни скарат!

Ние от БУЛТЮРК поднасяме своите извинения, че нямаме възможност да присъстваме лично на Почит към жертвите на комунистическия режим ПАМЕТ 1944-1989”, бихме искали да Ви поздравим за реализирането на тази крайно необходима и навременна инициатива.

Ние, българи и турци, ще продължаваме да живеем по съседски, и ще работим за нашето общо европейско бъдеще и по-добър живот. Както се видя през последния месец- КОЙ диктува нещата от Москва и КОЙ ги изпълнява. Това е началото на края на една голяма лъжа през този 26 годишен преход в България.
Поздравяваме г-н Васил КЪДРИНОВ за неговата смелост и неуморна работа, срещу комунистическата диктатура. Бих искал да изкажа и своите специални благодарности и към всички които подкрепят и специално към Евгений МИХАЙЛОВ, Христо Христов, Георги Боздуганов и Методи АНДРЕЕВ и за тяхната подкрепа за процесите на преосмисляне и обективен прочит на тоталитарното минало на България.

BULTÜRK YÖNETİMİ

Reklamlar