YALOVA Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yalova Şubesi (BAL-GÖÇ) Başkanı Lütfü Özgür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti.

Yalova’da bulunan Balkan göçmenlerine ve Bal-Göç Derneği’ne verdiği desteklerden dolayı Başkan Salman’a teşekkür eden Dernek Başkanı Lütfü Özgür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2018 yılı faaliyet programları için Başkan Salman’la karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Dernek olarak yapmış oldukları organizasyonlarda ve faaliyetlerde Salman’ın her zaman yanlarında olduğunu belirten Özgür, “Yapmış olduğumuz tüm faaliyetlerimizde Belediye Başkanımız bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemedi ve bu yönde çalışmalarımıza destek vererek bizleri onurlandırdı. Balkan evimizde bulunan müzemizin tüm gerekli ihtiyaçlarını karşılayarak sahip çıktı. Bununla birlikte Göçmen Mahallesi olarak bilinen Gaziosmanpaşa Mahallesi’ne yapılmış olan anavatanımız Türkiye’ye göçümüzü simgeleyen heykeller için ise ayrıca teşekkür ediyoruz. Tüm bunlarla birlikte geçmişte olduğu gibi 2018 faaliyetlerinde de belediyemiz ile birlikte güzel işlere imza atacağız. Balkan göçmenleri olarak sayın başkanımıza bu konuda teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz” dedi.

“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Bal-Göç Derneği’nin Yalova’da aktif dernekler arasında yer aldığını belirten Başkan Salman da şöyle konuştu; “Kurulduğunuz günden bu yana Yalova’da aktif dernekler arasında yer alıyorsunuz. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz faaliyetler ve organizasyonlarla da  bunu bizlere gösterdiniz. Bu yönde yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizleri kutluyorum. Yalova Belediyesi olarak biz de bu konuda desteğimizi elimizden geldiği kadar vermekteyiz. Bu geçmişte de böyle oldu 2018 yılı içinde de inşallah olacak.”

 

Süheyla GÖZDERELİLER, DHA

Reklamlar