Bursa’da 13 yaşındaki üvey oğlunun şüpheli ölümünden sonra kayıplara karışan baba, canına kıydı. Şüpheli baba ormanlık alanda kendini ağaca asmış halde bulundu.

ÜVEY OĞLUNU DÖVDÜ

Edinilen bilgiye göre, olay 6 gün önce merkez Yıldırım ilçesi Yunusemre Mahallesi Yazıcı Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, 50 yaşındaki Hasan Sabri Hocaoğlu, 4 yaşındaki torunu ile tartıştığı iddia edilen üvey oğlu Bulgaristan vatandaşı 13 yaşındaki Dzhan Nurgyul Salı’yı, kolları ve yüzüne vurarak dövdü.

BAYGIN HALDE BULUNAN ÇOCUK HASTANEYE KALDIRILDI

Olaydan sonra annesi Nurgyul Salı M. (36) tarafından odasında baygın halde bulunan Dzhan Nurgyul Salı, hemen özel bir hastaneye kaldırıldı. Ardından Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ne sevk edilen Salı, iki gün sonra hayatını kaybetti.

DARP İZİNE RASTLANMADI

Türkiye’ye 13 yıl önce gelerek ikinci evliliğini Hasan Sabri Hocaoğlu ile yaptığı öğrenilen anne Nurgyul Salı M., oğlunun ölümünden dolayı kimseden şikayetçi olmadığını belirtti. Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. Ölümü şüpheli bulunan Dzhan Nurgyul Salı’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu‘na kaldırıldı. Vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmayan çocuğun kesin ölüm sebebi otopsiyle netlik kazanacak.

AĞAÇTA ASILI HALDE BULUNDU

Bu arada polis, olaydan sonra firar eden üvey baba Hasan Sabri H.’nin peşine düştü. Olaydan sonra evine gitmeyen ve ekiplerin her yerde aradığı üvey baba Hocaoğlu’nun cesedi, merkez Yıldırım ilçesi Cumalıkızık Mahallesi, Küçükbalıklı mevkindeki ormanlık alanda bulundu. Vicdan azabına dayanamayarak kendini ağaca astığı iddia edilen Hasan Sabri Hocaoğlu’nun cesedi AFAD ekiplerinin yardımıyla ormandan çıkarıldı. Savcılığın her iki ölümle ilgili çifte soruşturması sürüyor.

Reklamlar