Bölücü terör örgütü PKK gerçek yüzünü ve kimlere hizmet ettiğini bir kez daha ortaya koydu. Dün gece terör örgütü mensuplarınca Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği ASİM-DER Van Temsilciğine ve üyelerin ev ve iş yerlerine saldıran teröristler ağır maddi hasara sebep oldular
+++
Türkiye’nin gelişmesinden ve kalkınmasından korkan dış güçler ve hain işbirlikçileri boş durmuyor. FETÖ, DAEŞ, DHKP-C ve PKK’nın el birliği ile savaş ilan ettiği ülkemizde yerli ve millî kuruluşlara, taciz saldırıları sürüyor.
20 Ağustos Cumartesi gecesi PKK terör örgütü mensuplarınca Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği ASİM-DER’in Van Temsilciğine ve temsilcilerin ev ve iş yerlerine saldıran teröristler ağır maddi hasara sebep oldular.
Polis karakoluna birkaç yüz metre mesafedeki evlere saldıran teröristler karakoldaki görevli polisler nedeniyle daha fazla zarar veremeden kaçmak zorunda kaldılar. Türkiye ve Azerbaycan’ın asılsız Ermeni iftiralarına karşı sesi olan ve AGOS Gazetesi’nin de hedefinde olan ASİM-DER’li aileler oturulmaz duruma gelen evleri nedeniyle geceyi sokakta geçirmek zorunda kaldılar.
Konuyla ilgili açıklama yapan STK temsilcileri de Türkiye ve kardeş Azerbaycan’ın Ermeni iftiralarına karşı sesi olan ASİM-DER’in Van Temsilciğine PKK tarafından yapılan bu saldırı aynı zamanda PKK’nın Batı güdümünde bir Ermeni terör örgütü olduğunun da en büyük ispatı olduğunu ifade ettiler. Konuyla ilgili olarak emniyet ve jandarma tarafından soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
BULTÜRK

BULTÜRK Dış İlişkiler ve

Türk Dünyası Sorumlusu

Alptekin CEVHERLİ
Reklamlar