Ardino (Eğridere) Belediye Başkanı Resmi Murat, TV 1’de yayınlanan “BG Güzergahları” programının ekibi tarafından 2017 Yılının Belediye Başkanı Ödülü’ne layık görüldü.

Ödül, “Çevre” kategorisinin “Küçük Bölgeler” alt kategorisinde verilmektedir. İlk kez belediye başkanlarının ödüllere aday gösterilmesi, izleyici oyları ve ilgili belediye sakinleriyle yapılan anketlerin değerlendirmesine göre yapılır.

TV1 muhabiri Mihaela Nikolova’nın takdim ettiği ödülü alırken Resmi Murat, onu belediye idaresi tarafından bu alanda iyi işler yapıldığının işareti olarak kabul ettiğini ifade etti.

Resmi Murat, programa özel mülakat verdi. Daha sonra programın ekibi, Arda Nehri üzerindeki büyüleyici Şeytan Köprüsü, Kartal Kayaları Trak Tapınağı, Belite Brezi Turistik Tatil Merkezi ve Rodop kasabasının merkezinden görüntüler aldı.

Mihaela Nikolova,” “İlk kez Ardino’yu ziyaret ediyoruz ve muhteşem doğa, temiz hava, yerlilerin misafirperverliği bizi çok etkiledi. Memnuniyetle tekrar ziyaret ederiz!” diye ifade etti.

Ardino’da yapılan çekimler, Mayıs ayının ikinci yarısında yayınlanacak.

 

 

Güner Şükrü, Kırcaali Haber

Reklamlar