Vatanımıza ve Milletimize, huzur ve istikrarımıza, birlik ve beraberliğimize, seçtiklerimize karşı yapılan hain darbe girişiminin karşısındayız. 15 Temmuz’da yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Rafet ULUTÜRK

 

Türkiye kazandı, Millet kazandı, Demokrasi kazandı.
dur

Turkiye Cumhuriyeti ve Turk Halkı Tek Yumruk Halindeler
Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü, Cumhuriyeti ve Türk demokrasisini sonuna kadar destekliyoruz…

BULTÜRK  derneği olarak ana-vatanları Türkiye Cumhuriyetinde 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen kanlı askeri darbe kalkışmasını bütün üyeleri ve soydaşlarını adına kınıyoruz. Demokrasi özgürlük ve bağımsızlık için şehit düşenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kendi milletine devletine silahları ile rastgele ateş eden TBMM ne bomba atabilen gözü dönüşmüşler hak ettikleri cezaları almalıdırlar. MİT, Ordu ve Polis teşkilatlarımızın mensupları ve özelikle de kahraman ve fedakar TÜRK MİLLETİNİ Kutluyoruz.

Kâbus dolu hazin gecenin sabahında halkımızın alçak FETÖ darbecileri karşısındaki direnişi ile demokrasinin kazanmış olması tek tesellimiz olmuştur. BULTÜRK  derneği olarak ülkemizin bu girişimden bir an önce kurtulmayı temenni eder, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.
Saygılarımızla,
 KİMSE ELİNDEN TÜRK BAYRAĞINI BIRAKMASIN
TÜM BULGARİSTANLILAR ONUN GÖLGESİNDE
YAŞADIĞI ŞEHİR MERKEZLERE TOPLANMAYA DEVAM EDELİM…

 

BULTÜRK

YÖNETİMİ ADINA

Rafet ULUTÜRK

Reklamlar