Şumenli Ayhan Ş., Smyadovo yakınlarında kaza geçiren polis memurunun hayatını kurtardı. Radian.bg’nın haberine göre 30 yaşındaki Ayhan Ş. ekmek dağıtımı yapan bir şirkette distrubutör olarak çalıştığı ve sabah erken saatlerde yola çıktığında kaza mahalline ulaştığı belirtildi.

Sabah saat 5 sularında Varna plakalı Wolksvagen araç Jandarma aracıyla çarpışması sonucu kaza meydana geldiği açıklandı. Yetkililer, kazanın meydana geldiği saatlerde çevrede yoğun sis olduğunu açıkladı. Jandarma aracında bulunan jandarma ve polisler köylerde gece nöbetinden döndükleri ve Smyadovo yakınlarında kaza geçirdikleri ve aracın tepe taklak olduğu belirtildi. Kaza sonucu 47 yaşındaki görevli polis memuru jandarma aracının altında kaldığı ve arkadaşlarının tüm çabalarına rağmen çıkartamadıkları ifade edildi. Bu arada kaza mahallinden geçen 4-5 araç yardım için durmadıkları açıklandı.

Yardım etmek için duran 30 yaşındaki Ayhan Ş. olduğu belirtildi. Genç adam aracıyla jandarma aracının altında kalan polisi çıkardığı ve hayatını kurtardığı belirtildi. Yapılan açıklamada biraz daha geç kalınsaymış polis memurunun hayatı tehlikede olabileceği vurgulandı. Yaralanan polis memuru ilk yardımın ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı.

 

Bakış BG

Reklamlar