Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul’un ismiyle olimpiyatlara aday olduğunu söyledi. Bakan Kılıç 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları adaylığı resmi sponsorları ve işadamlarıyla bir araya geldi.

bakan-kilic-yurekleri-yakan-yangini-sondurecegiz_6456_oİstanbul Condrad Otel’de öğle yemeğinde bir araya gelen Bakan Kılıç ve beraberindekiler kısa bir barkovizyon gösterisinin ardından basına kapalı bir şekilde toplantıya devam etti. Bir çok ünlü işadamının da katıldığı toplantı öncesinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç İstanbul’un arkasında hükümet desteğinin olduğunu vurgulayarak şehrin kendi kendine aday ve hazır olduğunu söyledi.

Bakan Kılıç, “Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile çıktığımız bu yolda Olimpiyat Yaz Oyunları ve Paralimpik Oyunları’nın İstanbul’da olmasını arzu ettik. Bu şehrin arkasında inanılmaz bir hükümet desteği var. Gelinen nokta itibari ile her şeye hazır olmamıza karşın, daha yeni hazırlıklara başlarcasına bu yolda yürümeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklamlar