Söz tepsisi, sadece sıradan bir tepsi değil mutluluğa adım atmaya kendini hazır hisseden iki aşk dolu insanı birbirine bir ömür boyu bağlı tutacak yüzükleri içinde taşıyan bir simgedir.

Söz Tepsisinin Anlamı Nedir ve İçinde Neler Bulunur?

Söz tepsisi, iki genç insanı birbirine hem gönül hem de simge olarak birbirine bağlayacak olan yüzükleri taşımaya yarayan bir simgedir. Söz tepsisinde gelin ve damada ait iki yüzük ve bu yüzükleri birbirine sımsıkı bağlayan bir kurdela olması gerekir. Bu kurdeleyi kesmek için şık ve süslemeli bir adet küçük makas da söz tepsisine yerleştirilir.

nisan_tepsisi22

Söz Tepsisi Nasıl olmalıdır?

Söz tepsisi, iki gencin de hayallerinden izler taşıyan bir nitelikte olmalıdır. Bazı gençler söz tepsilerine isimlerinin baş harflerini ve tanıştıkları günün tarihini işlemeyi tercih ediyor. Sizin için önemli olan simgeleri kullanarak tepsiyi hareketlendirebilir ve daha dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz. Söz tepsisi için çok para harcamanıza da gerek yok. Kendi hayal gücünüzü ve emeğinizi de katarak tepsiyi şık ve gösterişli hale getirebilirsiniz. Söz tepsisine, boncuklarla be dantel işlemrlerle daha zarif bir görünüm katabilirsiniz. Söz tepsisi içine yerleştireceğiniz makas ve küçük çiçek aksesuarların da tepsi ile uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Dilerseniz sade dilerseniz de çiçeklerle süslenmiş gösterişli bir tepsiyiok uygun maliyetlerle oluşturabilirsiniz.

yeniinci2

Söz tepsisinin ne çok büyük ne de çok küçük olması önerilmez. Söz tepsisi seçimini yaparken orta boy ve kulpları şık olan tepsi modellerini kullanmanız gerekir. Söz tepsisini, parlak boncuk ve pullarla ve renkli kurdelalarla da süsleyebilirsiniz. Söz tepsisi içine yüzükleri içine koymak için şık bir kutu yerleştirebilirsiniz. Mutlu bir geleceğe söz vererek adım atacağınız bu güzel günde kullanacağınız unutulmaz şık bir söz tepsisi hazırlayabilir ve ileride de bu tepsiyi saklayarak çocuklarınıza ve torunlarınıza gösterebilirsiniz.

11c5af473422ab3f995701c27cfae415

Söz tepsisi seçiminde genellikle gümüş ya da metal orta boy tepsiler kullanılır. Bu tepsiler, hem kullanım hem de görüntü açısından oldukça idealdir. Söz tepsisi tasarımı yapan pek çok şirket bulunuyor. Profosyonel birinin ellerinden çıkmış bir söz tepsisi ile mutluluğa ilk adımınızı atmak istiyorsanız bu şirketleri de araştırabilir ve örnek modellere göz atabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile birlikte hayatınızı birleştirmeye söz vereceğiniz bu özel günde en önemli detay söz tepsisidir. Söz tepsisi, organizasyonun ruhuna ve söz merasiminin gerçekleştirileceği mekana uygun olarak tasarlanmalı ve sizi yansıtmalıdır.

Reklamlar