Güneş enerjisi ve teknolojileri fuarı Solarex  İstanbul, 7-9 Nisan tarihleri arasında  İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Güneş enerjisi ve teknolojileri fuarı Solarex  İstanbul, 7-9 Nisan tarihleri arasında  İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.  Türkiye‘de güneş enerjisi yatırımlarındaki hızlanma ve beklentiler, Solarex  İstanbul‘un önemini giderek artırıyor. Güneş enerjisi sektörünün önemli organizasyonu Solarex  İstanbul, güneş enerjisinin önemli firmalarının yanı sıra, Ortadoğu’dan getireceği özel alım heyeti ile, tüm katılımcıları buluşturacak. 300’e yakın firmanın katılım gösterdiği fuarda toplamda 27 bin metrekarelik dört salonda düzenlenen fuar, üç gün boyunca firma seminerleri ve etkinlikleri ile de ilgi çekecek. Ortadoğu ülkelerinden üst düzey alım heyetinin ziyaret ederek, ikili görüşmeler gerçekleştireceği fuarda, çok sayıda yabancı katılımcı yer alıyor.

‘Yenilenebilir bir dünya için’ sloganıyla gerçekleştirilen Solarex  İstanbul Fuarı, kamu, özel sektör, akademik isimler ve finans dünyasının profesyonellerini yeniden bir araya getirecek.  İstanbul Fuar Merkezi’nin 9, 10, 11 ve 12’inci salonlarda gerçekleşecek fuar, üç gün boyunca yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlayacak. Solarex  İstanbul, güneş enerjisi sektörüne yönelik seminer ve panellere de ev sahipliği yapacak. Seminerler, tüm ziyaretçilere açık ve ücretsiz olacak. Fuar 7-8 Nisan 2016 günleri 19: 00’a kadar 9 Nisan günü ise 18.00’a kadar ziyaret edilebilecek.

Geçtiğimiz Nisan ayında yapılan Solarex  İstanbul 2015’e 17 ülkeden 163’ü yurtiçi, 91’i yurt dışı olmak üzere toplamda 254 firma katılım göstermişti.  Almanya,  Fransa, ABD, BAE,  Bulgaristan,  Çin,  Fas,  İngiltere,  İspanya,  İsrail,  İsviçre,  İtalya,  Lüksemburg,  Pakistan,  Portekiz,  Romanya ve  Tayvan olmak üzere Solarex  İstanbul 2015 Fuarı’nda toplamda 17 ülkeden katılımcı ve ziyaretçi yer almıştı. Yerli ve yabancı 18 bin 731 kişiyi ağırlayan Solarex  İstanbul2015, birçok firmanın birleşmesine, yeni iş ortaklıkları kurmasına, önemli anlaşmalar imzalanmasına da sahne olmuştu.

Reklamlar