Ardino (Eğridere) Yunak Masa Tenisi Kulübü’nün yetenekli oyuncusu Sidelya Mutlu, dün sona eren Albena yazlık tatil beldesinde düzenlenen Albena 2019- 21.Uluslararası Masa Tenisi Festivali’nde 12 yaş kategorisinde birinciliği elde ederek altın madalya kazandı. Sidelya, 12 yaş yıldız kızlar kategorisi mücadelesinde güçlü rekabete rağmen mükemmel bir performans sergiledi.

Yunak 2005 Masa Tenisi Kulübü antrenörü Beyhan Emin, Sidelya’nın Albena’da gösterdiği performans ve yakında katılacağı turnuvalar hakkında bilgi verdi.

Beyhan Emin,”Sidelya, Albena’da düzenlenen turnuvayı ikna edici bir skorla kazandı. Fransa, Ukrayna ve Moldova’dan rakiplerini yendi. Final karşılaşmasında Sidelya, Moldova’dan rakibi karşısında 3:2’lik skorla galip geldi. Şimdi Bulgaristan milli masa tenisi takımı dahilinde Varna’da düzenlenen antrenman kampına katılacak. Kamptan sonra Ardino’ya dönünce 22-25 Ağustos 2019 tarihlerinde Fransa’nın Strasbourg kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’na katılmak için sıkı bir hazırlık antrenmanlarına başlayacağız” diye kaydetti.

Eğer bir hatırlatma yapacak olursak Ardino Yunak Masa Tenisi Kulübü’nün yarışmacısı Sidelya Mutlu, mayıs ayının sonunda Kavarna kasabasında düzenlenen Bulgaristan 12 Yaş Altı Masa Tenisi Ferdi Şampiyonası’nda birinciliği elde ederek Bulgaristan şampiyonu oldu.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar