Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi işbirliği ile yapımı tamamlanan, Bal-Türk girişimleri ile ismi Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi olan Şekerpınar Göçmen Konutları içerisinde yer alan tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Bal-Türk Genel  Başkanı Prof.Dr. Selçuk Koç ve yönetiminin davetlisi olarak; önceki dönem bakanlık ve Başbakan Yardımcılığı yapan Fikri Işık, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiller gibi bölgenin önde gelen isimleri bu tesisin açılışına açılışına katılarak Süleymanoğlu’na saygı ve minnetlerini sundular.

Ayrıca açılışa Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu’da katılarak abisi adına yapılan bu tesisin yapımında emek harcayan, katkı sunan herkese teşekkür etti.
Bal-Türk Genel başkanı Prof. Dr. Selçuk Koç tesisin Naim Süleymanoğlu gibi, Türk bayrağının uluslararası müsabakalar da dalgalanması sağlayacak gençlerin yetişmesine katkı sunması temennisinde bulunarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü vesilesi ile kendisine ve  tüm şehitlerimize rahmet diledi.
Özellikle göçmen konutlarında yaşayan Bulgaristan Türkleri açılışa büyük ilgi gösterdi ve bu tesise  Naim Süleymanoğlu’nun isminin verilmesinden dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını ifade ettiler.
Ajans BG
Reklamlar