Kocaeli Şair ve Yazarlar Derneği’nin Seka Park Mevlevi Evi’nde gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurul’da Divan Başkanlığına Selçuk Düzgün, Divan Başkan Yardımcılığına Seyfettin Karamızrak, Katip Üyeliğe Ferhat Yüksel seçildi.

Divan seçiminden sonra Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi. Gündem sebebiyle faaliyet raporları tebliğ edildi. Seçimde Başkan adaylığını açıklayan Alptekin Cevherli, başka aday çıkmaması sebebiyle kendi listesiyle seçime girdi. Oy çokluğu ile, seçim sonucuna göre seçilen yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu şu şekildedir:

‘’Yönetim Kurulu Asil Liste

  1. Alptekin Cevherli
    2. Ertuğrul Kemaloğlu
    3. Süleyman Pekin
    4. Dr. Erol Koca
    5. Seyfettin Karamızrak
    6. Gültekin Yazıcı
    7. Talha Dülgerbaki

Yönetim Kurulu Yedek Liste

  1. Semiha Lavas Özkol
    2. Gülbahar Kahraman
    3. Şükrü Çakır
    4. Zeki Topaloğlu
    5. Cahit Büyükanber
    6. Yusuf Ünel
    7. Belgin Bayram

Denetim Kurulu Asil Liste

1- Selçuk Düzgün
2- Behice Karadeniz
3- Mustafa Atalay

Denetim Kurulu Yedek Liste

1-Bahattin Omurcan
2- Ensar Emir
3- Hilâl Topal’’

Oldu. Kocaeli Şair ve Yazarlar Derneği Yeni Yönetim Kurulu Başkanlığına Alptekin Cevherli yeniden seçilirken, Denetim Kurulu Başkanlığına da Selçuk Düzgün seçilerek görevlendirildi.

Dilek ve Temenni bölümünde birlik içerikli ve yapıcı konuşmalar toplantıya hoşluk kattı. Derneğin gelecek projeleri ve gelir getirici projeler hakkında fikir teatisinde bulunuldu.

BULTURK Yayın kurulu olarak Bulturk kurucumuz Alptekin CEVHERLİ’ye başarılı çalışmaların devamını diler, allah yar ve yardımcısı olsun.

Reklamlar