İçişleri Bakanı Tsvetlin Yovçev’in emirnamesiyle Komiser Petko Deveciev, Kırcaali Bölge Emniyet Müdürü olarak atandı. Bugün yeni müdür, emniyet yönetimine İçişleri Bakan Yardımcısı Yordan Gramov tarafından tanıtıldı. petko-deveciev-kircaali-emniyet-mud

Petko Deveciev 13 Mayıs 1964 tarihinde Kırcaali’de doğdu. 1987 yılında İçişleri Bakanlığı Akademisinde Kamu Düzeni Yönetimi ve Yollarda Güvenli Trafik Sağlanması üzerine gördüğü yüksek lisans eğitimini tamamladı. Filibe Paisiy Hilendarski Üniversitesinde hukuk üzerine yüksek lisans eğitimi aldı.

İçişleri Bakanlığı (MVR) sistemi dahilinde çalışmaya 1988 yılında başladı. O zaman Kırcaali Polis Merkezinde müfettiş olarak görevlendirildi. Daha sonra Kriminal Suçlar ile Mücadele Daire Başkanı, 1998 yılında Kırcaali Polis Merkezinde Kriminal Suçlar ile Mücadele Şubesi Müdürü atandı. 1999 yılında Kırcaali Polis Merkezi Müdürü, 2006 yılında ise Bölge Emniyet Müdürlüğünde Grup Başkanı görevlerinde bulunmuştur. Bundan önce en son MVR Genel Sekreter yardımcısı görevini yürütmüştür. Evli, bir çocuk babasıdır.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar