Konu: “Saray” kavgaları bitmiyor.

Разкритие на ПИК: Делян Пеевски пристанал на шутирания Лютви Местан!

Peevski Doğan kavgası – HÖH DPS’de yeni parçalanma.

Ben bir bankomat değilim, sen beni sağıyorsun.

Seçimlerde oyları kendi paranla satın al!.”

Ahmet Dğan’ın yüzüne bu sözleri söylerken Delyan Peevski adeta bağırıyordu. Bu kavga 18 Aralık 2016 günü, L. Mestan ve arkadaşlarının HÖH partisinden kovulmasından 1 gün sonra oldu.

Kavga  tanığı haberi Forg nüz habere paylaştı. Peevski şöyle devam etmiş: “Benden yalnız para istiyorsunuz. Paraların bitti… Kurultayı kendi paranızla yapınız. ”
Milyonlarının kaynağı şüpheli olan HÖH-DPS milletvekiline A. Doğan şöyle karşılık vermiş:

Sen kendini ne zannediyorsun. Seni yaratan benim! Ben olmasam sen bir sıfırsın! Kara bir lekesin, hapishanelik bir hırsızsın… Senin eline biznes imparatorluğu veren benim. Kendi çabanla bir leva bile hak etmedin!” Yaratığı oligarşi kodamanına sinirleri dayanmayan Doğan şöyle devam etmiş:

Senin ismin HÖH DPS üyelerinin, seçmeninin partiye olan güveninin yarı yarıya yok etti. Herkes senden nefret ediyor. Seni arayan benim hatırım için arıyor. Ben olmasan seni partiden bir torba çöp gibi yıllar önce atmışlardı.”

Saray” bekçileri şimdiye kadar böyle bir kavgaya kulak misafiri olmadık.” diyorlar. Son 10 yılda HÖH DPS partisini karanlık işler ini haline getiren iki erkek arasında böyle bir kavga yaşanmamıştı. “Saray“dan çıkan Peevski kuzgun köpek gibiydi.

İti bünyeli Peevskinin son sözleri:

Yalanlarına, dolandırıcılığına, tuzaklarına ve basit köylü kurnazlıklarına  antık tahammülüm kalmadı, gidiyorum.”

Senin için göz yaşı dökecek biri yok. Borçların var. Ödeteceğiz. Ödeyeceksin! ” diyen Doğan kavgaya son vermiş.

 

Bu kavga esnasında Peevski’nin korumalara “saraya” girmeye çalışmışlar, ama Muvaffak olamamışlar. HÖH – DPS’de bir sayfa daha kapandı. Bu parti içi 7. büyük parçalanmadır.

Reklamlar