Şehit Deniz Kaya Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri JOB SHİLLS AB Projesi kapsamında 4 Öğrenci ve 6 Öğretmen nezaretinde, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı Başkanlığında düzenlemiş oldukları Bulgaristan gezisinden döndü.

kaman-ticaret-meslek-lisesi-ogrencileri-5956430_oŞehit Deniz Kaya Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri JOB SHİLLS AB Projesi kapsamında 4 Öğrenci ve 6 Öğretmen nezaretinde, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı Başkanlığında düzenlemiş oldukları Bulgaristan gezisinden döndü.

1-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenen gezide öğrenciler, Bulgaristan’da Sofya, Üsküp, Mokedonya, Piriştine ve 1.Murat kışlası ile Kosova’daki Türk Askeri Birliğini ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Köksal Yılmaz gezi ile ilgili olarak verdiği bilgide, Geziden Öğretmen ve Öğrenciler’in çok memnun kaldıklarını, gezinin son derece verimli geçtiğini ifade ederek, “Proje kapsamında ayrıca İtalya, İspanya, Hollanda ve Fransa’ya da gidilecektir. Bu gezide Makedonya’da ki Tük Mahallesine yaptığımız ziyarette hiç yabancılık çekmedik. Özellikle Türkçe konuştukları için hiç zorlanmadık” dedi.

Reklamlar