Mestanlı Belediyesi, Avcılar Belediye Meclisine Naim Süleymanoğlu’nun adının yaşatılmasından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. 18 Kasım 2017 tarihinde hayatını kaybeden olimpiyat şampiyonu, milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nun adı Avcılar Belediyesi tarafından Avcılar Hükmet konağının yanında bulunan parka verilmişti. Ayrıca Avcılar Belediyesi, Naim Süleymanoğlu için Barış Manço Kültür Merkezi’nde, Süleymanoğlu ailesiyle birlikte anma ve taziye programı gerçekleştirmişti. Mestanlı Belediyesi, Naim Süleymanoğlu’nun isminin yaşatılmasından dolayı Avcılar Belediyesi’ne şükranlarını sundular.

Avcılar Belediye Meclisi Mart Ayı toplantısına katılarak Meclisin misafiri olan Bulgaristan Mestanlı Belediyesi Yöneticileri, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Yöneticileri güzel anların yaşanmasına sebep oldular. Mestanlı Belediye Meclis Başkanı Ömer Hüseyin, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ye plaket verdi. Aynı zamanda Mestanlı Belediye Başkan Yardımcısı Aliye İbrahim, Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Türkiye ile İlişkilerden Sorumlu MYK üyesi ve Bulgaristan Milletvekili Erdinç Hayrullah, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi İstanbul Temsilcisi Fahri Vatansever ve Mestanlılı birçok misafir hazır bulundu. Avcılar Belediyesi’nin sergilemiş olduğu misafirperverlikten çok memnun kaldıklarını ifade eden Mestanlı Belediyesi Meclis Başkanı, “Avcılar Belediyesi ve Başkan Toprak’a çok teşekkür ediyoruz. İki Belediye arasındaki güzel ilişkilerin devam etmesini diliyoruz. Naim Süleymanoğlu adının Avcılar’da yaşayacak olması bizi çok mutlu etti. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli şunları ifade etti, “’ Avcılarlı bir hemşerimiz olan Süleymanoğlu, ülkemizi dünyada onurla temsil etmiş, çok büyük başarılara imza atmıştır. Ülkemiz olarak yeni zaferlere imza atmak için Avcılar’da yaşayan gençlerin ve çocukların başarıları için desteğe hazır durumdayız. Avcılar’da gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için sportif faaliyetlerden faydalanıyoruz ve bu konuyu geleceğimiz için milli bir mesele olarak görmekteyiz. Ortak değerimiz olan Milli Gururumuz Naim Süleymanoğlu’nun adını ve anısını layıkıyla yaşatacağımız inancıyla nazik, ziyaretleri ve değerli hediyeleri için Bulgaristan’dan gelen soydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

 

Avcılar Belediyesi

Reklamlar