Momçilgrad Belediyesi’nin Su ve Kanalizasyon Şebekesinin Onarımı, Modernleştirilmesi, Tamamlanması ve Atıksu Arıtma Tesisi Kurulması projesinin inşaat ve montaj işleri tüm hızıyla devam ediyor. mestanli-beld-atiksu-aritma-tesisiProjeyi uygulayan DZZD YUG Şirketler Birliği’nden işçilerin çalışmaları belediye yönetimi ve bizzat Belediye Başkanı Akif Akif tarafından titizlikle takip ediliyor. Dün Başkan, kazı çalışmalarının başladığı su ve kanalizasyon borularının monte edildiği Orfeyus sokağındaki inşaat alanını ziyaret etti. Şu anda orada sokaklar kazıldığı için geçici organizasyon ve trafik güvenliği devreye girdi. Bulair ve San Stefano sokaklarını da kapsayan bu bölgedeki inşaat çalışmaları 15 Eylül’de sona ermelidir.

Dün yerel yönetim, projeyi uygulayan DZZD YUG Şirketler Birliği, inşaat denetimini yapan Ecoengineering ve tasarımcıların katıldığı çalıştayda su ve kanalizasyon şebekesinin modernleştirilmesi projesinin inşaat ve montaj işleriyle ilgili güncellendirilmiş çalışma programı koordine edildi.

Çalışma programı vatandaşların inşaat faaliyetlerin akışından haberdar edilmeleri için Momçilgrad Belediye sitesinde yayınlanacak. Önümüzdeki günlerde onarılması üzere kasaba içindeki sokaklarda su ve kanalizasyon şebekesinde tüm arızalı kesimler saptanacak.
Belediye, vatandaşlara verilen rahatsızlıktan dolayı özür dilerken anlayış için teşekkür ediyor!

 

Kırcaali Haber

Reklamlar